Jäseneksi

(siidu sámegillii)
Liity Bárbmun jäseneksi tai kannatusjäseneksi ja tule mukaan toimintaan!
Yhdistyksen sääntöjen 4 § mukaan yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä saamelainen henkilö tai henkilö, jonka yhdistys hyväksyy jäseneksi. Yhdistyksellä voi olla myös kannattaja- ja kunniajäseniä. Yhdistyksen jäsenet hyväksyy hallitus. Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä yksi ääni. Kannattaja- ja kunniajäsenillä on kokouksissa puheoikeus, mutta ei äänioikeutta.
Varsinaisilta ja kannattajajäseniltä perittävän liittymismaksun ja vuotuisen jäsenmaksun suuruudesta päättää vuosikokous. Kunniajäsen ei ole jäsenmaksu velvollinen.

Vuoden 2019 jäsenmaksut

Saamelaistaustaiset henkilöt pääsevät yhdistyksemme varsinaisiksi jäseniksi ja ei-saamelaiset henkilöt pääosin kannatusjäseniksi.

Varsinainen jäsen aikuinen 10 eur
Varsinainen jäsen opiskelija 5 eur
Varsinainen jäsen eläkeläinen 5 eur
Varsinainen jäsen varusmies 5 eur
Varsinainen jäsen työtön 5 eur
Varsinainen jäsen alle 16-vuotias lapsi 1 eur
Kannatusjäsen
(HUOM: Kannatusjäsenen jäsenmaksu on aina sama
huolimatta onko aikuinen, lapsi, opiskelija, eläkeläinen,
varusmies tai työtön.)
15 eur

Jäsenmaksun maksaminen
Maksa jäsenmaksu Bárbmu ry:n tilille: Sp. Optia FI0746000010462139 BIC ITELFIHH
Kirjoita viestiksi ”Jäsenmaksu 2019”.
Lähetä maksun jälkeen sähköposti yhdistyksen osoitteeseen ry.barbmu.rs(at)gmail.com ja kirjoita viestiin seuraavat tiedot: koko nimi, syntymäaika, postiosoite ja paikkakunta, sähköpostiosoite ja maininta jäsenyystyypistä (varsinainen jäsen vai kannatusjäsen).
Mikäli maksat useamman henkilön jäsenmaksut samalla kertaa, kirjoita sähköpostiin edellä mainitut tiedot jokaisesta jäsenestä.
Voit lähettää tietosi sähköisesti myös tästä. Varsinaiseksi jäseneksi liittyessäsi kerrothan taustastasi. Emme tallenna tietoa taustasi, mutta tieto nopeuttaa jäseneksi hyväksymisprosessia.
Ilmoita myös haluatko liittää ilmoittamasi sähköpostiosoitteen yhdistyksen postituslistalle.

perustamiskokous

Annina Pieski, Tia Maria Kyrö, Nea Porsanger-Rintala ja Maritta Stoor-Lehtonen työn touhussa perustamiskokouksessa Jyväskylässä syyskuussa 2013. Kuvannut K. Kulmala.

Henkilötietolain (523/99) 10§ mukainen rekisteriseloste

Tiedotus
Bárbmun tiedotus hoidetaan lähinnä sähköisesti postituslistan ja blogin kautta.
Bárbmulla on postituslista, jonka kautta tiedotetaan tapahtumista ja muista uutisista. Jos haluat sähköpostiosoitteesi listalle, ilmoita asiasta jollekin hallituslaiselle tai lähetä viesti yhdistyksen sähköpostiosoitteeseen ry.barbmu.rs (at) gmail.com.
Bárbmulla on oma suljettu Facebook-ryhmä, jossa käydään keskustelua yhdistyksen asioista. Liity ryhmään osoitteessa: https://www.facebook.com/groups/barbmu/
Tykkää Bárbmusta Facebookissa: https://www.facebook.com/ry.barbmu.rs

Seuraa Bárbmua Twitterissä: https://twitter.com/RyBarbmuRs


5 § Jäsenen eroaminen ja erottaminen
Jäsenellä on oikeus erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle taikka ilmoittamalla erosta yhdistyksen kokouksessa merkittäväksi pöytäkirjaan. Hallitus voi erottaa jäsenen yhdistyksestä, jos jäsen on jättänyt erääntyneen jäsenmaksunsa maksamatta tai muuten jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on yhdistykseen liittymällä sitoutunut tai on menettelyllään yhdistyksessä tai sen ulkopuolella huomattavasti vahingoittanut yhdistystä tai ei enää täytä laissa taikka yhdistyksen säännöissä mainittuja jäsenyyden ehtoja.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s