Kangasala: Kolttasaamelaisten perinneruokakurssi 19.10.2019

Lauantaina 19.10.2019 klo 11 alkaen Kangasalan lepokodilla (Ruutanantie 26, Kangasala) kolttasaamelaisten perinneruokakurssi. Opettajana Irja Jefremoff (Inari). Järjestäjät Sisä-Suomen Saamelaisyhdistys Bárbmu ry & SVS Kangasala.

Max. 10 osallistujaa. Osallistumismaksu Bárbmun ja SVS:n jäseniltä 5 € ja muilta 20€, jos paikkoja jäljellä. Jäsenet etusijalla. Ilmoittautumiset ja tiedustelut 11.10.2019 mennessä Bárbmun sähköpostiin ry.barbmu.rs@gmail.com

Samovaari Kolttien perinnetalolla Sevettijärvellä. Kuva: Maarit Haltta.

PÄIVÄN OHJELMA

Klo 11.00 Kolttasaamelaisesta perinteestä ja sen erityispiirteistä. Kolttasaamelaisesta ruokaperinteestä.

Klo 12.00 Kolttasaamelaisen ruoan valmistustusta

  • Kurniekkaa eli kalakukkoa/kalapiiraita
  • Keitettyä kalaa ja pettupuuroa
  • Marjakeittoa juomaksi
  • Samovaarisaijua

Klo 14.30 Ruokailu

Klo 15.30 Paikkojen siistiminen

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s