Kiitos! | Giitu!

Vielä on kolme sovittua Duodji Cáfe – tapaamista pitämättä, kaksi Tampereella ja yksi Jyväskylässä. Näiden jälkeen kiitän ja kumarran. Olen nauttinut jokaisesta kerrasta, olen itsekin oppinut uutta opettaessani teitä. Näiden neljän vuoden aikana olen saanut paljon lisää opettamisen taitoa ja myös uusia ajatuksia ja ideoita omaan tekemiseen. Olen onnellinen siitä, että olen saanut jakaa tätä kulttuurillisesti tärkeää käsillä tekemisen taitoa teille. Koen ylpeyttä siitä, että minun synnyinlahjana saatu ’Duodji’ on nyt myös osa teidän osaamistanne. Nyt on kuitenkin minun vuoro lähteä kokeilemaan ja oppimaan uutta, saamaan omatkin käsityöni valmiiksi. Jos kuitenkin sinulla jää jotain kesken, voi minuun olla yhteydessä ja yritän auttaa parhaani mukaan, vaikken Duodji – tapaamisissa enää opetakaan.

Yhdistyksen puolesta tiedustelen, että osaatko Sinä jotain sellaista mitä voisit muille opettaa? Se voi olla käsitöitä, musiikkia tai ihan mitä vaan saamelaiskulttuuriin kuuluvaa. Osaamisesi voi olla laaja-alaista tai sitten vain johonkin tiettyyn aiheeseen liittyvää. Tule meille opettamaan!

Sovitut Duodji – tapaamiset:

La 29.4. Tampereella, klo 11-16 Kulttuuriosuuskunta Uulussa, Erkkilänkatu 11.

La 27.5. Jyväskylässä, klo 11-16 Lastentarha Iltatähdessä, Purokatu 32. (Huom. Tapaamisen ajankohta saattaa vaihtua.)

Su 28.5. Tampereella, klo 11-16 Kulttuuriosuuskunta Uulussa, Erkkilänkatu 11.

Paljon olemme vuosien varrella saaneet aikaan. Ainakin yhdeksän lapinpukua on tehty tai on tekeillä. On solmeiltu huiveja, on ommeltu sisnalaukkuja, -tossuja ja tinalankakäsikoruja. Korjattu vanhaa, suunniteltu uusia. Iloittu ja naurettu yhdessä…

– Evá Elle Kari Áile

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s