Hopealeiri Tampereella 30.-31.1.2016

_20160112_135515

(c) Kalle Kulmala

Sisä-Suomen Saamelaisyhdistys Bárbmu ry järjestää hopealeirin 30.- 31.1.2016 Tampereella Onkiniemessä. Korut saadaan todennäköisesti valmiiksi jo lauantaina, mutta leiri jatkuu tarvittaessa vielä sunnuntaina.

Opettajana toimii kultaseppä/muotoilija Kalle Kulmala. Tällä kertaa osallistujat valmistavat kuvan mallin mukaisen hopeisen riipuksen. Osallistujat voivat halutessaan varioida pintoja tai lisätä laukkasia.

Leirin hinta yhdistyksen jäseniltä on 25 € ja ei- jäseniltä 45 € (sis. materiaalit ja kahvit). Riipuksen ketju ei sisälly leirinhintaan, mutta sen voi halutessaan ostaa opettajalta 12 € hintaan. Jäsenhintaan osallistuminen edellyttää, että viimeisin jäsenmaksu (2015) on maksettu.

Suositusikäraja kurssille on 12 vuotta.

Leirille otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä enintään 8 henkilöä, vähimmäisosallistujamäärä on 5 henkilöä.

Sitovat ilmoittautumiset 27.1. mennessä ry.barbmu.rs[at]gmail.com. Maksuohjeet ja lisätietoja lähetetään kurssilaisille ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoita myös, jos tarvitset tarvitset majoitusta Tampereella. Yhdistys voi järjestää patjamajoitusta, jos tarvetta ilmenee.

Lisätietoja kj.kulmala[at]gmail.com tai puhelimella nro: 040-9608177

Ps. Jos leiri kiinnostaa, mutta ajankohta sopii sinulle huonosti, laita sähköpostia yhdistykselle niin katsotaan, voidaanko leiri siirtää tai järjestää uudestaan myöhemmin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s