Álbmotbeaivve Helssegii | Kansallispäivänä Helsinkiin

Buorit lahtut,
Álbmotbeaivi lahkona. Mátta-Suoma sámiid searvi City-Sámit rs lea bovden Bárpmu lahtuid Helssegii ávvudit sámi álbmotbeaivvi lávvardaga 6.2.2016.
Álbmotbeaivvi prográmma Helssegis:
Bárpmu stivra jearai juovlamánus jagi 2015 lahttomávssu máksán lahtuin beroštumis vuolgit Helssegii ja daid vástádusaid vuođul Bárbmui ostojuvvui bileahtat eahketdoaluide (boradeapmi + show). Sidjiide geat juovlamánus várrejedje bileahtaid, lea sáddejuvvon šleađgaboasta áššis. Jus don iežat mielas leat várren bileahta ja it goit leat oččon mis boasta, almmut das de čielggadit ášši.

Jus don it juovlamánus várren bileahta, muhto dál de hálidivččetge vuolgit, almmut das ry.barbmu.rs@gmail.com de mii diehtit fállat dutnje vejolaš badjelmearalaš bileahtaid.

Bárbmu fállá dušše bileahta eahketdoaluide. Mátkiid ja idjadeami juohkehaš dikšu ja máksá ieš. Lassedieđut maid stivralahtuin.
Ustitlaš dearvvuođaiguin,
stivra
albmotklubba

Hyvät jäsenet,

Kansallispäivä lähestyy. Etelä-Suomen saamelaisyhdistys City-Sámit ry on kutsunut Bábmun jäsenet Helsinkiin juhlistamaan Saamelaisten kansallispäivää lauantaina 6.2.2016.
Kansallispäivän ohjelmaa Helsingissä:

Bárbmun hallitus kysyi joulukuussa vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneilta jäseniltä kiinnostuksesta lähteä Helsinkiin ja noiden vastausten pohjalta Bárbmulle ostettiin lippuja iltajuhliin (ruokailu + show). Heille, jotka varasivat liput, on lähetetty sähköpostia asiasta. Jos sinä omasta mielestäsi olet varannut lipun ja et kuitenkaan ole saanut meiltä postia, ilmoita siitä niin selvitellään asiaa.
Jos et ole joulukuussa varannut lippua, mutta nyt kuitenkin haluaisitkin lähteä, ilmoita siitä ry.barbmu.rs@gmail.com niin tiedämme tarjota sinulle mahdollisia ylimääräisiä lippuja.

Bárbmu tarjoaa ainoastaan pääsylipun tilaisuuteen. Matkat ja yöpymisen jokainen hoitaa ja maksaa itse. Lisätietoja myös hallituksen jäseniltä.
Ystävällisin terveisin,
hallitus
sapmiklubba
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s