Bárpmu unnajuovllažat 29.11.| Bárbmun pikkujoulut 29.11.

Unnajuovllažat leat dán jagi unnajuovllašgáfea, deaivvadeapmi DuodjiCaféa ja bearašgáfea heakkas. Mii oaidnalit Tamperes Uulu-viesus sotnabeaivve 29.11. dmu 10-14. Buot lahtut ja maiddái ođđa lahtut leat hui bures boahtin!

Pikkujoulut järjestetään tänä vuonna pikkujoulukahvilana, tapaaminen DuodjiCafén ja perhekahvilan hengessä. Tapaamme Tampereella Uulu-talolla sunnuntaina 29.11. klo 10-14. Kaikki jäsenet ja myös uudet jäsenet ovat erittäin tervetulleita!

pikkujoulu

Deaivvadamis lea vejolaš joatkit iežas dujiid dahje álggahit aibbas ođđa duoji. Jus álggahat ođđa duoji de almmut Aile Waseliusii maid hálidat duddjot, vai son diehtá váldit rávvagiid ja materiálaid fárrui. Deaivvadeamis lea maid smávva buđaldanboddu: Boađe ráhkadit juovlakoarttaid ja hervet bihporgáhkuid.

Vaikko dus ii livččiige beroštupmi duddjot dahje buđaldit, de bures boahtin ságastallat, gáfestallat, jugistit glögi ja lávlut sámegielat juovlalávllagiid! Prográmmas lea maid smávva juovlavuorbádeapmi. Bures boahtin!

***

Tapaamisessa on mahdollista jatkaa käsitöitä tai aloittaa uuden työn. Ilmoita Aile Waseliukselle, mitä haluat tehdä, jotta hän tietää ottaa tarvittavia ohjeita ja materiaaleja mukaan. Tapaamisessa on myös pieni askarteluhetki: Tule tekemään joulukortteja ja koristelemaan piparkakkuja.

Vaikka et haluaisikaan tehdä käsitöitä tai askarrella, tervetuloa juttelemaan, kahvitteleman, juomaan glögiä ja laulamaan saamenkielisiä joululauluja. Ohjelmassa myös pienet jouluarpajaiset. Tervetuloa!

***

SÁRA-fitnu prošeaktaplánedeaddji Maria Jeminen boahtá fitnat Tamperes 29.11.2015 Bárbmu unnajuovllažiid oktavuođas d. 10-14 ja muitala eanet SÁRA-fitnu birra. Boađe humadit ja smiehttat ovttas, mo SÁRA-fitnus livččii stuorimus vejolaš ávki justa din guovllu olbmuide. Fidnu lea dál aivve álgomuttus ja dál lea buorre vejolašvuođa beassat váikkuhit dan sisdollui.

SÁRA-hankkeen projektisuunnittelija Maria Jeminen tulee käymään Tampereella 29.11.2015 Bárbmun pikkujoulujen yhteydessä klo 10-14 ja kertoo lisää SÁRA-hankkeesta. Tule juttelemaan ja miettimään yhdessä, miten SÁRA-hankkeesta olisi suurin mahdollinen hyötyä juuri teidän alueenne ihmisille. Hanke on nyt aivan alussa ja nyt on hyvä mahdollisuus päästä vaikuttamaan sen sisältöön.

aaa_smavva
Ličij hitruu jis puátáččij! | Livččii somá jus boađášit! | Olisi mukava jos tulisit!
Juovlâtiervuođâiguin | Juovladearvvuođaiguin | Jouluterveisin,
Nea, Virpi, Máret, Áile ja Ellen
Stivrâ | Stivra | Hallitus
Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s